Bespaar op uw energiekosten

Met een investering in zonnepanelen gaat u op termijn – nadat de investering is terugverdiend – besparen op uw energiekosten. Wij geloven dat er meer groene stroom uit de Nederlandse daken is te halen. Onze werkwijze is ingericht om altijd een maximale opbrengst te realiseren: onze zonnepanelen zorgen ervoor dat de opgewekte stroom 100% groen is. Wij werken hierbij samen met meerdere landelijk opererende installateurs die de zonnepanelen vakkundig kunnen installeren.

Voordelen van zonnepanelen

  • Bespaar op energiekosten, nadat de investering is terugverdiend;
  • Draag bij aan een beter milieu met duurzame en 100% groene energie;
  • De energie die u over hebt, kunt u terugleveren aan het net of opslaan voor uzelf op uw thuisbatterij;
  • De stroom die u soms tekortkomt, kunt u tegen kostprijs bij ons afnemen.

Phono Solar Mono 325 WP All Black
Phono Solar is een Chinese zonnepanelenfabrikant die opgericht is door de SUMEC Group Corporation. In het eigen testcentrum, gecertificeerd door TÜV SUD, worden alle relevante kwaliteitstesten uitgevoerd. De panelen worden blootgesteld aan extreme weersomstandigheden waarbij Phono Solar 3 tot 6 keer zwaardere testen uitvoert dan IEC-normen voorschrijven. Daarnaast wordt de kwaliteit van de panelen bevestigd door onafhankelijke testbureaus als DNV-GL (voorheen KEMA) en het Nederlandse testbedrijf Eternal Sun. Uit deze test, welke 19 zonnepanelenfabrikanten in beeld brengt, komt Phono Solar als best presterende zonnepanelen leverancier naar voren. U bent er dus van verzekerd dat onze zonnepanelen een lange levensduur hebben en zeer veilig zijn.

De zonnepanelen presterend uitstekend, ook bij zwakke lichtomstandigheden. De zonnepanelen hebben een hogere schaduwtolerantie dan andere zonnepanelen en leveren tot 25% meer opbrengst door geïnteresseerde SolarEdge Optimizers. De panelen zijn bestand tegen zout, ammoniak, zand en Potential Induced Degradation (PID). De uitstekende temperatuurcoëfficiënt maakt het tot een betrouwbaar paneel door lagere hotspot-temperatuur en een hoger vermogen door lager verlies tussen de cellen en de temperatuur.  Niet onbelangrijk: de volledig zwarte panelen zorgen daarnaast voor een esthetisch en elegant dak.

Zeker met Zonnegarant
Zonnegarant monitort en analyseert de prestaties van uw zonnepanelen. Wij signaleren problemen en helpen u actie te ondernemen. Zo heeft u 100% onafhankelijk inzicht en bent u er zeker van dat uw zonnepanelen het maximale uit de zon halen en dat ze doen wat de fabrikant en installateur beloven. Met de Zonnegarant Opbrengstgarantie wordt u gecompenseerd als uw systeem niet aan de voorspelde opwek komt.