Bespaar op uw energiekosten

Met een investering in zonnepanelen gaat u op termijn – nadat de investering is terugverdiend – besparen op uw energiekosten. Wij geloven dat er meer groene stroom uit de Nederlandse daken is te halen. Onze werkwijze is ingericht om altijd een maximale opbrengst te realiseren: onze zonnepanelen zorgen ervoor dat de opgewekte stroom 100% groen is. Wij werken hierbij samen met meerdere landelijk opererende installateurs die de zonnepanelen vakkundig kunnen installeren.

Voordelen van zonnepanelen

  • Bespaar op energiekosten, nadat de investering is terugverdiend;
  • Draag bij aan een beter milieu met duurzame en 100% groene energie;
  • De energie die u over hebt, kunt u terugleveren aan het net of opslaan voor uzelf op uw thuisbatterij;
  • De stroom die u soms tekortkomt, kunt u tegen kostprijs bij ons afnemen.

De zonnepanelen zijn naast de standaardtesten ook getest op de bestendigheid tegen vuur, ammoniak en het PID-effect.

Daarnaast worden alle zonnepanelen ook nog eens meermaals getest op microscopische breuken in de cellen. De zonnepanelen worden ook periodiek getest bij een extern testbureau.

De zonnepanelen zijn met de uiterste zorgvuldigheid ontworpen volgens de hoogste kwaliteitseisen. Op een zonne-energiesysteem moet u immers zeker 25 jaar zorgeloos kunnen vertrouwen.

De zonnepanelen voldoen aan de hoogste kwaliteitsstandaard en de vele testen die zowel de componenten als de zonnepanelen moeten ondergaan waarborgen deze kwaliteit. U bent zo zeker van optimale prestaties gedurende de gehele levensduur van onze zonnepanelen.

Een omvormer voor zonnepanelen zorgt ervoor dat de opgewekte gelijkstroom door de zonnepanelen wordt omgezet in bruikbare wisselstroom voor ons huishouden. Deze wisselstroom kan ook uitgewisseld worden met de energieleverancier indien uw zonnepanelen meer opbrengen dan u op dat moment verbruikt. De omvormer is dus een essentieel onderdeel van uw zonne-energiesysteem.