Bouwkundig advies

Wij zijn u graag van dienst voor deskundig advies in een breed scala aan bouwkundige vraagstukken. Wanneer u niet beschikt over de kennis om een bouwproject in alle fases te managen is een bouwkundig advies zeer aan te raden.  Wij geven u dan ook graag advies waar u dat nodig heeft.

Als u zelf bouwplannen heeft wilt u natuurlijk dat het project bouwtechnisch goed wordt uitgevoerd maar ook de gemeente speelt een grote rol. De gemeente wilt duidelijk zien wat u voor ogen heeft en u dient dan ook uw plannen helder te formuleren en vast te leggen. Green Future is een gespecialiseerd bedrijf en weten dan ook wat nodig is om aan de gemeente te laten zien.

Ook als u een huis gaat kopen is een bouwkundig advies ten zeerste aan te raden. U wilt natuurlijk dat uw nieuwe huis in goede staat is. U doet er daarom ook goed aan ook uw toekomstige huis technisch te laten keuren. Wij als bouwkundig adviesbureau verrichten dan ook een grondig onderzoek naar de bouwkundige en technische staat van de woning.

Wilt u meer weten over onze werkzaamheden of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan gerust contact met ons op.