Project begeleiding

Naast bouwkundige keuringen, bouwkundig advies en energie labels kunt u bij Green Future ook terecht voor project begeleiding. Bijvoorbeeld wanneer u niet zelf de kennis bezit om de begeleiding van een bouwproject te organiseren, bent u bij Green Future dus ook aan het juiste adres. Naar aanleiding van uw wensen stelt Green Future een planning op en regelt alle benodigde offerte-aanvragen voor de verschillende werkzaamheden die uitgevoerd moeten worden. Samen zullen wij overleggen wat voor u de beste prijs/kwaliteit offerte is. Goed overleg is nodig zodat u naast mooi resultaat ook het inkoopvoordeel kan behouden.

Wij van Green Future zullen ten allen tijde zorgen voor de kwaliteitswaarborging tijdens het uitvoeren van de bouwhandelingen. Ook zullen wij aanwezig zijn op de bouwlocatie. Personeels- en materiaalkosten zullen door u worden betaald. Ook zal er een vaste overeenkomstprijs moeten worden betaald. Wanneer u kiest voor de projectbegeleiding van Green Future zullen wij de verschillende taken overnemen die normaal gesproken door een aannemer worden behandeld, waarbij het inkoopvoordeel aan uw kant blijft.

Wilt u meer weten over onze werkzaamheden of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan gerust contact met ons op.