Bij ons kunt u terecht voor werkzaamheden zoals:
Bouwkundige keuringBouwkundig adviesProject begeleiding Energielabels

Dorpsstraat 42
3433 CL Nieuwegein
085-3031560
info@greenfuture-bv.nl

Milieuonderzoek Maarssen

Heeft u recentelijk een project afgemaakt of bent u net bezig met een nieuw project? Het kan zijn dat uw project (onbedoeld) vervuiling veroorzaakt, wat nadelig kan zijn voor het milieu. Zorg ervoor dat problemen niet groter worden en laat een milieuonderzoek Maarssen uitvoeren. Wij van Green Future zijn u graag van dienst op het gebied van milieuonderzoeken en deskundig advies in een breed scala aan bouwkundige vraagstukken. Zowel de particuliere als de zakelijke markt kan bij ons terecht voor een milieuonderzoek Maarssen op maat.

Onderzoeken luchtkwaliteit en stikstofdepositie

Ons milieuonderzoek Maarssen bestaat onder andere uit onderzoeken met betrekking tot de luchtkwaliteit en stikstofdepositie. Overal in Nederland gelden luchtkwaliteitseisen die zijn opgenomen in de Wet Milieubeheer. Bij het aanvragen van bestemmingsplanprocedures of omgevingsvergunningen moet deze luchtkwaliteit getest worden. Deze toetsing is van groot belang voor de veiligheid en voor het milieu. Zeker als het gaat om gevoelige bestemmingen, zoals scholen, bejaardenhuizen of gebouwen bij drukke wegen.

Een onderzoek naar stikstofdepositie is gefocust op de hoeveelheid stikstofhoudende verbindingen op een bepaald punt. Stikstofdepositie kan bepaalde ontwikkelingen vertragen als het niet aan de eisen uit de Wet Natuurbescherming voldoet. Dit geldt onder andere voor ruimtelijke plannen, maar ook voor veranderingen in bedrijfsactiviteiten.

Nadat het milieuonderzoek Maarssen is afgerond, krijgt u een onderzoeksrapport van ons waarin de belangrijkste bevindingen worden genoemd. Ook bieden wij een oplossing voor de stikstofdepositie als deze uw plannen belemmert. Zo bieden wij u graag oplossingen aan voor complexe problemen. Wij helpen u graag!

Interesse in een milieuonderzoek Maarssen door Green Future?

Wilt u meer weten over onze werkzaamheden of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan gerust contact met ons op. Vul het contactformulier op onze site in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Green Future werkt graag samen met u aan een groene toekomst!

Contactformulier

Uw naam *

Uw telefoonnummer *

Uw email *

Uw vraag

Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier de privacy verklaring *