Bodemonderzoek Soesterberg

Heeft u recentelijk een project afgemaakt of bent u net bezig met een nieuw project? Het kan zijn dat uw project (onbedoeld) vervuiling veroorzaakt, wat nadelig kan zijn voor het milieu. Zorg ervoor dat problemen niet groter worden en laat een milieuonderzoek Houten uitvoeren. Wij van Green Future zijn u graag van dienst op het gebied van milieuonderzoeken en deskundig advies in een breed scala aan bouwkundige vraagstukken. Zowel de particuliere als de zakelijke markt kan bij ons terecht voor een milieuonderzoek Houten op maat.

Onderzoeken luchtkwaliteit en stikstofdepositie

Ons milieuonderzoek Houten bestaat onder andere uit onderzoeken met betrekking tot de luchtkwaliteit en stikstofdepositie. Overal in Nederland gelden luchtkwaliteitseisen die zijn opgenomen in de Wet Milieubeheer. Bij het aanvragen van bestemmingsplanprocedures of omgevingsvergunningen moet deze luchtkwaliteit getest worden. Deze toetsing is van groot belang voor de veiligheid en voor het milieu. Zeker als het gaat om gevoelige bestemmingen, zoals scholen, bejaardenhuizen of gebouwen bij drukke wegen.

Een onderzoek naar stikstofdepositie is gefocust op de hoeveelheid stikstofhoudende verbindingen op een bepaald punt. Stikstofdepositie kan bepaalde ontwikkelingen vertragen als het niet aan de eisen uit de Wet Natuurbescherming voldoet. Dit geldt onder andere voor ruimtelijke plannen, maar ook voor veranderingen in bedrijfsactiviteiten.

Nadat het milieuonderzoek Houten is afgerond, krijgt u een onderzoeksrapport van ons waarin de belangrijkste bevindingen worden genoemd. Ook bieden wij een oplossing voor de stikstofdepositie als deze uw plannen belemmert. Zo bieden wij u graag oplossingen aan voor complexe problemen. Wij helpen u graag!

Interesse in een milieuonderzoek Houten door Green Future?

Wilt u meer weten over onze werkzaamheden of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan gerust contact met ons op. Vul het contactformulier op onze site in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Green Future werkt graag samen met u aan een groene toekomst!

Contactformulier

    Uw naam *

    Uw telefoonnummer *

    Uw email *

    Uw vraag

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier de privacy verklaring *