Milieu onderzoeken Zeist

Milieu onderzoeken ZeistHeeft u recentelijk een project afgemaakt of bent u net bezig met een nieuw project? Het kan zijn dat uw project (onbedoeld) vervuiling veroorzaakt, wat nadelig kan zijn voor het milieu. Zorg daarom dat dit probleem niet groter wordt en schakel ons in! Green Future is gespecialiseerd in milieu onderzoeken in Zeist voor planologische procedures. Dit doen wij zelf of in samenwerking met een partner. Naast het feit dat milieuonderzoeken soms wettelijk verplicht zijn, raden wij ze ook aan. Soms kunt u namelijk veel vervuiling veroorzaken met een project, wat voor grote problemen kan zorgen.

Onderzoek luchtkwaliteit

Overal in Nederland gelden luchtkwaliteitseisen die zijn opgenomen in de Wet milieubeheer. Bij het aanvragen van bestemmingsplanprocedures of omgevingsvergunningen moet deze luchtkwaliteit getest worden. Deze toetsing is van groot belang voor de veiligheid en voor het milieu. Zeker als het gaat om gevoelige bestemmingen, zoals scholen, bejaardenhuizen of gebouwen bij drukke wegen. Zo kunnen wij u hierover adviseren en uw vragen beantwoorden.

Onderzoek stikstofdepositie

U kunt bij ons ook terecht voor advies bij onderzoek naar de hoeveelheid stikstofhoudende verbindingen op een bepaald punt. Onderzoek naar stikstofdepositie is belangrijk omdat deze bepaalde ontwikkelingen kunnen vertragen, omdat niet aan de eisen uit de Wet natuurbescherming kan worden voldaan. Dit geldt onder andere voor ruimtelijke plannen, maar ook voor veranderingen in bedrijfsactiviteiten. Bij onze milieu onderzoeken in Zeist krijgt u meer dan alleen een onderzoeksrapport. Daarnaast bieden wij u een oplossing voor de stikstofdepositie, als deze uw plannen belemmert. Daarom geven wij u ook oplossingsmaatregelen, zodat geen mogelijkheid onbenut gelaten wordt.

Contact

Bent u geïnteresseerd in onze service milieu onderzoeken Zeist? Neem dan contact met ons op! Dit kunt u doen door te bellen naar 085 – 3031560, te e-mailen naar info@greenfuture-bv.nl of door ons contactformulier in te vullen. Onze ervaren medewerkers helpen u graag verder!

Contactformulier

    Uw naam *

    Uw telefoonnummer *

    Uw email *

    Uw vraag

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier de privacy verklaring *