Bouwproject begeleiding Houten

Bouwproject begeleiding HoutenNaast bouwkundige keuringen, bouwkundig advies en energielabels kunt u bij Green Future ook terecht voor bouwproject begeleiding in Houten. Zowel de particuliere als de zakelijke markt behoort tot onze doelgroep. Bijvoorbeeld wanneer u niet zelf de kennis bezit om de begeleiding van een bouwproject te organiseren. Dan bent u bij Green Future dus ook aan het juiste adres.

Over de werkzaamheden

Naar aanleiding van uw wensen stellen wij een planning op. Vervolgens regelen we alle benodigde offerte-aanvragen voor de verschillende werkzaamheden die uitgevoerd moeten worden. Samen zullen wij overleggen wat voor u de beste prijs/kwaliteit offerte is voor de bouwproject begeleiding in Houten. Goed overleg is nodig zodat u naast een mooi resultaat ook het inkoopvoordeel kan behouden.

Daarnaast zullen wij ten allen tijde zorgen voor de kwaliteitswaardborging tijdens het uitvoeren van de bouwhandelingen. Daarom zijn wij ook aanwezig op de bouwlocatie. De personeel- en materiaalkosten zullen door u worden betaald. Ook zal er een vaste prijs moeten worden betaald. Wanneer u kiest voor de bouwproject begeleiding in Houten van Green Future zullen wij de verschillende taken overnemen. Deze taken worden normaal gesproken door een aannemer behandeld, maar zo blijft het inkoopvoordeel toch aan uw kant.

Green Future verzorgt naast bouwproject begeleiding in Houten ook bouwtechnische en energetische keuringen voor de particuliere en zakelijke markt. Met onze bouwkundige achtergrond hebben wij kennis opgebouwd om bouwkundige keuringen aan te kunnen bieden. Wij hebben de huidige woningvoorraad en alle voorkomende problemen grondig in kaart gebracht. Zo beschikken onze ervaren werknemers over de juiste kennis van mogelijke problemen in uw vastgoed. Daarnaast bestaat ons team uit jonge en gedreven medewerkers die zorgen voor snelle handeling en goede communicatie naar de opdrachtgever!

Voor een impressie van projecten die wij gerealiseerd hebben kunt u een kijkje nemen op de pagina projecten.

Contact

Bent u geïnteresseerd in bouwproject begeleiding door Green Future in Houten of heeft u verdere vragen? Neem dan contact met ons op! Dit kunt u doen door te bellen naar 085 – 3031560, te e-mailen naar info@greenfuture-bv.nl of door ons contactformulier in te vullen. Onze ervaren medewerkers helpen u graag verder!

Contactformulier

    Uw naam *

    Uw telefoonnummer *

    Uw email *

    Uw vraag

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier de privacy verklaring *