Bouwkundige keuringen Soesterberg

Bent u op zoek naar een specialist op het gebied van bouwkundige keuringen Soesterberg? Wij bij Green Future zijn u graag van dienst voor deskundig advies in een breed scala aan bouwkundige vraagstukken. Zowel de particuliere als de zakelijke markt kan bij ons terecht voor bouwkundige keuringen Soesterberg. Veiligheid staat immers voorop!

Waarom bouwkundige keuringen Soesterberg?

Wanneer u een woning (ver)koopt, wordt een bouwkundige keuring vaak aanbevolen. Bij deze keuring wordt de (technische) staat van alle bouwkundige elementen benoemd, zodat u weet waar u aan begint en nog goed over uw beslissing na kan denken. De bouwkundige keuringen Soesterberg worden uitgevoerd volgens de geldende NEN-normen. NEN 2767 is leidend voor de bouwkundige keuringen.

Nadat alle bouwkundige elementen zijn bekeken, wordt er een rapport opgesteld waarin de kosten voor de korte- en lange termijn worden benoemd. Hierbij kunt u denken aan de noodzakelijke kosten, de te verwachten termijnkosten en de verbeterkosten van de zaken die niet acceptabel zijn. Houdt er rekening mee dat dit rapport een momentopname is en geen garantie geeft voor de verre toekomst. Wel geeft het de status van uw pand weer en probeert uit te sluiten of er grote problemen zijn of komen. Met behulp van deze bouwkundige keuring worden gebreken aan het licht gebracht.

Met onze bouwkundige achtergrond hebben wij meer dan genoeg kennis verzameld om bouwkundige keuringen Soesterberg aan te kunnen bieden en weten wij over potentiële problemen in uw vastgoed. Ons team bestaat uit jonge, gedreven en vakkundige medewerkers die zorgen voor een snelle handeling en goede communicatie naar de opdrachtgever!

Interesse in onze bouwkundige keuringen Soesterberg?

Wilt u meer weten over onze werkzaamheden of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan gerust contact met ons op. Vul het contactformulier op onze site in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op, zodat wij spoedig kunnen beginnen aan uw klus!

Contactformulier

    Uw naam *

    Uw telefoonnummer *

    Uw email *

    Uw vraag

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier de privacy verklaring *