Bouwkundige keuring Zeist

Als u van plan bent om uw woning te verkopen of om een woning aan te kopen bevelen wij een bouwkundige keuring aan in Zeist.

Hoe gaan wij te werk?

Bouwkundige keuring ZeistBij de aan- of verkoop van een woning wordt een bouwkundige keuring aanbevolen. Tijdens de keuring wordt de technische staat van alle bouwkundige elementen benoemd en verwerkt in een rapport. Daarnaast wordt deze keuring uitgevoerd volgens de geldende NEN-normen. NEN 2767 is leidend voor de bouwkeurige keuringen. Hierbij wordt met name gelet op de gebreken en worden er in het rapport de kosten voor de korte- en lange termijn benoemd.

In het rapport staan de noodzakelijke kosten, de te verwachten termijnkosten en de verbeterkosten van de zaken die niet acceptabel zijn. Hiermee heeft u direct een middel in handen om te onderhandelen of om uw beslissing te overdenken. Daarnaast is dit rapport een momentopname en geeft het geen garantie voor de verre toekomst. Wel geeft het de status van uw pand weer en probeert uit te sluiten of er grote problemen zijn of komen. Met behulp van deze bouwkundige keuring worden gebreken aan het licht gebracht.

Over ons

Green Future verzorgt bouwtechnische en energetische keuringen voor de particuliere en zakelijke markt. Door onze bouwkundige achtergrond hebben wij kennis opgebouwd om bouwkundige keuringen aan te kunnen bieden. Ook dankzij de huidige woningvoorraad grondig in kaart te hebben gebracht en alle voorkomende problemen in deze woningen, hebben wij kennis van mogelijke problemen in uw vastgoed. Daarnaast bestaat ons team uit jonge en gedreven medewerkers, snelle handeling en goede communicatie naar de opdrachtgever!

Contact

Bent u geïnteresseerd in onze service bouwkundige keuring in Zeist? Neem dan contact met ons op! Dit kunt u doen door te bellen naar 085 – 3031560, te e-mailen naar info@greenfuture-bv.nl of door ons contactformulier in te vullen. Onze ervaren medewerkers helpen u graag verder!

Contactformulier

    Uw naam *

    Uw telefoonnummer *

    Uw email *

    Uw vraag

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier de privacy verklaring *