Bodemonderzoek Utrecht

Gaat u binnenkort een nieuw bouwproject starten? Of maakt u zich zorgen om de staat van uw bodem? Laat dan een bodemonderzoek Utrecht uitvoeren door Green Future. Wij zijn u graag van dienst voor deskundig advies in een breed scala aan bouwkundige vraagstukken. Zowel de particuliere als de zakelijke markt kan bij ons terecht voor een (asbest) bodemonderzoek Utrecht op maat.

Bodemonderzoek op maat

Een bodemonderzoek kan in veel gevallen aan te raden zijn. Zo is het belangrijk om te weten hoe de bodem van uw onroerend goed eraan toe is bij (ver)koop of (ver)huur van een woning. Ook bij bestemmingsplanwijzigingen, eerder geconstateerde verontreinig en in het kader van de Wet Bodembescherming is een bodemonderzoek cruciaal.

Een bodemonderzoek begint meestal met een verkennend onderzoek. Zo wordt de algemene kwaliteit van de grond bepaald. Als in dit verkennende onderzoek verontreiniging is ontdekt, wordt een nader onderzoek uitgevoerd waarbij de verontreiniging in beeld wordt gebracht. Een onderzoek naar asbest in de bodem kan goed worden gecombineerd met een regulier bodemonderzoek. Een asbestonderzoek bestaat naast de vaste delen van een bodemonderzoek uit het verzamelen van asbestverdachte onderdelen en materialen. Tijdens een asbestonderzoek wordt materiaal visueel geïnspecteerd. Een betrouwbare visuele inspectie is belangrijk voor het geven van een duidelijk en betrouwbaar advies.

Green Future helpt u graag bij een (asbest) bodemonderzoek Utrecht op maat. Wij beschikken over zeer veel deskundige kennis wat betreft milieukundige bodemonderzoeken. Wij kunnen u bijvoorbeeld adviseren over de noodzaak van een vervolgonderzoek of bodemsanering en de juiste aanpak van deze zaken.

Interesse in een bodemonderzoek Utrecht door Green Future?

Wilt u meer weten over onze werkzaamheden of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan gerust contact met ons op. Vul het contactformulier op onze site in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op, zodat wij spoedig kunnen beginnen aan uw klus!

Bodemonderzoek

Contactformulier

    Uw naam *

    Uw telefoonnummer *

    Uw email *

    Uw vraag

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier de privacy verklaring *