Asbestsanering Zeist

Bezit u een pand van voor 1994? Dan kan het goed mogelijk zijn dat er asbest in het materiaal  van uw woning is verwerkt. Zolang het asbestmateriaal hecht gebonden is en vastzit (en dus niet beschadigd is) dan is er niks aan de hand en kunt u dit gewoon laten zitten. Gaat u echter verbouwen, renoveren of slopen dan kan het zijn dat het asbest eerst verwijderd moet worden door een gecertificeerd asbestbedrijf. Dit noemen we asbestsanering. Bij Green Future bent u aan het juiste adres voor de asbestsanering van uw pand in Zeist.

Allereerst een asbest inventarisatie

Als u van plan bent ons in te schakelen voor asbestsanering in Zeist, bestaat de wettelijke verplichting om eerst een volledige asbest inventarisatie uit te laten voeren. Tijdens deze eerste inventarisatie wordt geen destructief onderzoek uitgevoerd. In de rapportage zullen alle visueel waarneembare asbesthoudende materialen worden opgenomen. Zo heeft u een beeld van het aanwezige asbest. Er kunnen echter ook asbesthoudende toepassingen of materialen aanwezig zijn die alleen met behulp van zwaar destructief onderzoek kunnen worden waargenomen. In dit geval dienen deze door middel van een aanvullende inventarisatie te worden onderzocht. In overleg kan dit ook al gebeuren bij de eerste inventarisatie.

Hoe nu verder

Na de inventarisatie kan Green Future uw asbest saneren. Green Future is gespecialiseerd in bouwkundige keuringen, bouwkundig advies, project begeleiding en het energie label van uw woning of pand. Zowel de particuliere als de zakelijke markt behoort tot onze doelgroep. Bij ons kunt u terecht voor verschillende type bouwkeuringen. Hierdoor kun u ons toevertrouwen met het saneren van uw pand.

Interesse

Bent u geïnteresseerd in de diensten van Green Future wat betreft asbestsanering van uw pand in Zeist? Bent u op zoek naar meer informatie of heeft u vragen? Neem in al deze gevallen dan contact met ons op. Zijn we even niet bereikbaar? Vul dan ons contact formulier in en wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen. Onze werknemers helpen u graag verder!  

Asbestsanering Zeist

Contactformulier

    Uw naam *

    Uw telefoonnummer *

    Uw email *

    Uw vraag

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier de privacy verklaring *