Asbest verwijdering IJsselstein

Asbest verwijdering IJsselsteinGreen Future is het bedrijf dat u zoekt voor asbest verwijdering in IJsselstein! Wij verzorgen bouwtechnische en energetische keuringen voor de particuliere en zakelijke markt. Met onze bouwkundige achtergrond hebben wij kennis opgebouwd om bouwkundige keuringen aan te kunnen bieden. Door de huidige woningvoorraad grondig in kaart te hebben gebracht en alle voorkomende problemen in deze woningen, hebben wij kennis van mogelijke problemen in uw vastgoed. Daarnaast bestaat ons team uit jonge, gedreven medewerkers en bieden wij snelle handeling en goede communicatie naar de opdrachtgever!

Hoe gaan wij te werk?

Voordat wij een asbest verwijdering bij u in IJsselstein mogelijk maken bestaat de wettelijke verplichting om eerst een volledige asbest inventarisatie uit te laten voeren. Tijdens deze eerste inventarisatie wordt geen destructief onderzoek uitgevoerd. In deze rapportage zullen alle visueel waarneembare asbesthoudende materialen worden opgenomen. Zo heeft u een beeld van het aanwezige asbest. Er kunnen echter ook asbesthoudende toepassingen of materialen aanwezig zijn die alleen met behulp van zwaar destructief onderzoek kunnen worden waargenomen. In dit geval dienen deze door middel van een aanvullende inventarisatie te worden onderzocht. In overleg kan dit ook al gebeuren bij de eerste inventarisatie.

Een onderzoek naar asbest in de bodem kan goed worden gecombineerd met een regulier bodemonderzoek. Een asbestonderzoek bestaat naast de vaste delen van een bodemonderzoek uit het verzamelen van asbestverdachte en materialen.

Onze mogelijkheden

Naast asbest verwijdering bij u in IJsselstein biedt Green Future nog meer mogelijkheden. Wij kunnen u onder andere ook helpen met: totaalonderhoud, bouwkundige keuring, bouwkundig advies project begeleiding en energie labels.

Contact

Bent u geïnteresseerd in onze service asbest verwijdering in IJsselstein? Neem dan contact met ons op! Dit kunt u doen door te bellen naar 085 – 3031560, te e-mailen naar info@greenfuture-bv.nl of door ons contactformulier in te vullen. Onze ervaren medewerkers helpen u graag verder!

Contactformulier

    Uw naam *

    Uw telefoonnummer *

    Uw email *

    Uw vraag

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier de privacy verklaring *