Asbest verwijderen Nieuwegein

Bent u op zoek naar een professioneel bedrij dat asbest kan verwijderen in uw woning of pand in Nieuwegein ? Dan bent u bij Green Future zeker aan het juiste adres! Met al uw asbest problemen kunt u bij ons terecht. Wij beschikken over werknemers met de juiste kennis en materialen om u zo de beste oplossing te bieden voor uw asbest probleem. Het asbest verwijderen doen we professioneel en volgens de Nederlandse wetgeving. Zo bent u veilig en snel van uw asbest af!

Onze missie

Onze missie is het veilig en zorgvuldig uitvoeren van het proces rondom asbest verwijderen Nieuwegein binnen de geldende wet- en regelgeving. Daarmee leveren we mede een bijdrage aan een gezondere leefomgeving. Onze goed opgeleide werknemers passen zich bij iedere situatie aan. Met onze jarenlange ervaring, hebben wij een oplossing voor ieder probleem. Twijfel niet om ons in te schakelen.

Asbest inventarisatie

Wanneer u van plan bent ons in te schakelen voor het verwijderen van asbest in Nieuwegein , bestaat de wettelijke verplichting om eerst een volledige asbest inventarisatie uit te laten voeren. Tijdens deze eerste inventarisatie wordt geen destructief onderzoek uitgevoerd. In de rapportage zullen alle visueel waarneembare asbesthoudende materialen worden opgenomen. Zo heeft u een beeld van het aanwezige asbest. Er kunnen echter ook asbesthoudende toepassingen of materialen aanwezig zijn die alleen met behulp van zwaar destructief onderzoek kunnen worden waargenomen. In dit geval dienen deze door middel van een aanvullende inventarisatie te worden onderzocht. In overleg kan dit ook al gebeuren bij de eerste inventarisatie.

Contact

Heeft u interesse in de diensten van Green Future wat betreft het verwijderen van asbest in uw pand in Nieuwegein ? Bent u op zoek naar meer informatie of heeft u vragen? Neem in al deze gevallen dan contact met ons op. Zijn we even niet bereikbaar? Vul dan ons contact formulier in en wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen. Onze werknemers helpen u graag verder!

Asbest verwijderen Nieuwegein

Contactformulier

    Uw naam *

    Uw telefoonnummer *

    Uw email *

    Uw vraag

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier de privacy verklaring *