Bij ons kunt u terecht voor werkzaamheden zoals:
Bouwkundige keuringBouwkundig adviesProject begeleiding Energielabels

Gelderlandhaven 2Y
3433 PG Nieuwegein
085-3031560
info@greenfuture-bv.nl

Totaalonderhoud

Bouwkundige keuring

Bouwkundig advies

Project begeleiding

Energielabels

Karbonik e-paint

Om uw wanden te voorzien van e-paint werken wij samen met het merk Karbonik.

Wat is Carbo e-Paint?

Carbo e-Paint is een warmte gevende verf. De verf is op koolstof gebaseerd en daarom zwart van kleur. Ze kan op verschillende ondergronden worden aangebracht, tussen 2 zeer dunne zelfklevende elektrodes. Deze elektrodes worden aangesloten op een spanningsbron van 22~24V. Hierna wordt de toegevoegde elektrische energie door de verf met meer dan 99,9% rendement omzet in warmte.

Hoe werkt het?

Indien Carbo e-Paint onder spanning wordt gezet, emitteert ze infrarood straling; dezelfde straling als de zon uitzendt. Infrarood verwarmt niet zozeer de lucht in een ruimte, maar vooral de objecten (tafels, stoelen, mensen, enz.). Het is een efficiënte manier van verwarmen en verbruikt minder energie dan verwarming op basis van convectie (het verwarmen van lucht). Het is tevens een zeer comfortabele en natuurlijke manier van verwarmen.

Toepassingen

De innovatieve Carbo e-Paint kan gebruikt worden om een ruimte of objecten te verwarmen. De elektroden en Carbo e-Paint kunnen na het aanbrengen in een kleur naar keuze overgeschilderd worden. Tevens kan over de Carbo e-Paint een stuc- of tegellaag worden aangebracht. De verf werkt op 22~24V, dus meestal is een transformator nodig. Carbo e-Paint is niet geschikt voor toepassingen buiten of in natte ruimtes.

Voor meer informatie kunt u contact met een van onze medewerkers opnemen.