Bij ons kunt u terecht voor werkzaamheden zoals:
Bouwkundige keuringBouwkundig adviesProject begeleiding Energielabels

Dorpsstraat 42
3433 CL Nieuwegein
085-3031560
info@greenfuture-bv.nl

Energielabel kantoor Woerden

Energielabel kantoor WoerdenWist u dat een geldig energielabel verplicht is voor uw kantoor in Woerden als u deze verkoopt of verhuurt? Daarnaast is het voor kantoren groter dan 100m2 vanaf 1 januari 2023 verplicht om minimaal energielabel C te hebben. Als hier niet aan voldoet mag u uw pand niet meer als kantoor gebruiken. Door middel van een energielabel kunnen huurders en kopers in één opslag aan het document zien of de woning zuinig is of juist niet. Een zuinig pand betekent een vrij lage energierekening, minder CO2-uitstoot wat leidt tot meer comfort en een beter milieu!

Over het energielabel

Het energielabel van het bedrijfspand in Woerden geeft inzicht in de energiezuinigheid van uw bedrijfspand in schaal A++ t/m G, waarbij de letter ‘A’ het zuinigst is en de letter ‘G’ het minst zuinig. In dit rapport staat hoe zuinig het pand is maar ook adviezen om deze nog zuiniger te maken. Naast het energielabel kunnen wij u maatwerkadvies aanbieden gericht op uw kantoor en omstandigheden. Dit kunt u ook gebruiken voor subsidieaanvragen.

Daarnaast is het label tien jaar geldig. Als u zuiniger omgaat met energie verandert het energielabel misschien wel mee. Dan kunt u altijd een nieuwe aanvragen. De overheid heeft drie regels rondom het energielabel opgesteld voor onder andere uw kantoor in Woerden.

 1. Minimaal energielabel C voor grotere kantoren
 2. Verplichte registratie energielabel
 3. Zichtbaar ophangen energielabel

Over ons

Naast het energielabel voor uw kantoor in Woerden kunnen wij u ook van dienst zijn voor bouwkundig advies, bouwkundige keuringen, projectbegeleiding, milieu onderzoeken, asbest inventarisatie, bodemonderzoeken en totaalonderhoud. Voor een impressie van projecten die wij gerealiseerd hebben kunt u een kijkje nemen op de pagina projecten.

Contact
Bent u geïnteresseerd in een energielabel voor uw kantoor in Woerden of heeft u verdere vragen? Neem dan contact met ons op! Dit kunt u doen door te bellen naar 085 – 3031560, te e-mailen naar info@greenfuture-bv.nl of door ons contactformulier in te vullen. Onze ervaren medewerkers helpen u graag verder!

Contactformulier

  Uw naam *

  Uw telefoonnummer *

  Uw email *

  Uw vraag

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier de privacy verklaring *