Energielabel bedrijfspand Soesterberg

Energielabel bedrijfspand SoesterbergBij de verkoop of verhuur van uw bedrijfspand in Soesterberg moet u een definitief energielabel laten registreren. Door middel van een energielabel kunnen huurders en kopers in één opslag aan het document zien of de woning zuinig is of juist niet. Zo betekent een zuinig pand  een vrij lage energierekening, minder CO2-uitstoot wat leidt tot meer comfort en een beter milieu!

Ook geeft het energielabel van het bedrijfspand in Soesterberg inzicht in de energiezuinigheid van uw bedrijfspand. Dit gebeurt in schaal A++ t/m G, waarbij de letter ‘A’ het zuinigst is en de letter ‘G’ het minst zuinig. In dit rapport staat hoe zuinig het pand is maar ook adviezen om het nog zuiniger te maken. Naast het energielabel kunnen wij u maatwerkadvies aanbieden gericht op uw bedrijfspand en omstandigheden. Dit kunt u ook gebruiken voor subsidieaanvragen.

Wettelijke verplichting

Een energielabel is steeds vaker verplicht voor bedrijven. Daarom heeft de overheid drie regels rondom het energie label opgesteld voor uw bedrijfspand in Soesterberg:

 1. Minimaal energielabel C voor grotere kantoren
 2. Verplichte registratie energielabel
 3. Zichtbaar ophangen energielabel

Daarnaast is het label tien jaar geldig. Als u zuiniger omgaat met energie verandert het energielabel misschien wel mee. Dan kunt u altijd een nieuwe aanvragen. Een geldig energielabel voor uw bedrijfspand in Soesterberg is verplicht als u deze verkoopt of verhuurt. Dit geldt voor de volgende panden:

 • Kantoren
 • Onderwijspanden
 • Publieke panden, denk hierbij aan gemeentepanden of bibliotheken
 • Sportgebouwen
 • Winkels
 • Horecagelegenheden

Over ons

Naast het energielabel voor uw bedrijfspand in Soesterberg kunnen wij u ook van dienst zijn voor bouwkundig advies, bouwkundige keuringen, projectbegeleiding, milieu onderzoeken, asbest inventarisatie, bodemonderzoeken en totaalonderhoud. Voor een impressie van projecten die wij gerealiseerd hebben kunt u een kijkje nemen op de pagina projecten.

Contact

Bent u geïnteresseerd in een energielabel voor uw bedrijfspand in Soesterberg of heeft u verdere vragen? Neem dan contact met ons op! Dit kunt u doen door te bellen naar 085 – 3031560, te e-mailen naar info@greenfuture-bv.nl of door ons contactformulier in te vullen. Onze ervaren medewerkers helpen u graag verder!

Contactformulier

  Uw naam *

  Uw telefoonnummer *

  Uw email *

  Uw vraag

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier de privacy verklaring *