Bodemonderzoeken Driebergen-Rijsenburg

Bodemonderzoeken Driebergen-RijsenburgBent u van plan om een nieuw bouwproject te starten? Dan raden wij u aan om een bodemonderzoek uit te laten voeren. Green Future is een gespecialiseerd bedrijf en voert al jarenlang bodemonderzoeken uit onder andere in Driebergen-Rijsenburg. Dit doen wij voor zowel de particuliere als de zakelijke markt.

Een bodemonderzoek begint meestal met een verkennend onderzoek. Zo bepalen we eerst de algemene kwaliteit van de grond. Het kan dus zo zijn dat er in dit onderzoek verontreiniging is ontdekt. Dan wordt er een nader onderzoek uitgevoerd waarbij de verontreiniging in beeld wordt gebracht.

Wanneer is een bodemonderzoek nodig?

U kunt voor verschillende redenen bodemonderzoeken in Driebergen-Rijsenburg uit laten voeren. Denk hierbij aan:

 • Koop, verhoop, huur of verhuur van een ontroerend goed
 • Bestemmingsplanwijzigingen
 • Bij een voorschrift van gevoegd gezag
 • Bij eerder geconstateerde verontreiniging
 • In het kader van de wet bodembescherming.

Asbest bodemonderzoek

Een onderzoek naar asbest in de bodem kan goed worden gecombineerd met een regulier bodemonderzoek. Naast dit reguliere onderzoek worden de asbestverdachte onderdelen en materialen verzameld. Tijdens dit onderzoek wordt het materiaal visueel geïnspecteerd. Daarnaast is een een betrouwbare visuele inspectie belangrijk voor het geven van een goed advies.

Green Future helpt u graag bij bodemonderzoeken in Driebergen-Rijsenburg op maat. Wij beschikken over zeer veel deskundige kennis wat betreft milieukundige bodemonderzoeken. Zo kunnen wij u bijvoorbeeld adviseren over de noodzaak van een vervolgonderzoek of bodemsanering en de juiste aanpak van deze zaken.

Contact

Bent u geïnteresseerd in onze service bodemonderzoeken in Driebergen-Rijsenburg? Neem dan contact met ons op! Dit kunt u doen door te bellen naar 085 – 3031560, te e-mailen naar info@greenfuture-bv.nl of door ons contactformulier in te vullen. Onze ervaren medewerkers helpen u graag verder!

Contactformulier

  Uw naam *

  Uw telefoonnummer *

  Uw email *

  Uw vraag

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier de privacy verklaring *